Både stora och små ryttare är välkomna till oss!

 

 

Här kommer Robban ut ur höstdimman. Robban som är döpt till Robin Gibbs har tidigare varit travhäst men lunkar nu enbart fram som ridhäst. Robban är en lugn och värdig herre som inte hetsar upp sig för något.

 

  


Barren eller Baron som han egentligen heter är en shetlandsponny som kom till oss sommaren 2011 från familjen Erlandsson i Högboda. Barren blev snabbt allas favorit. Han är lugn och snäll både i stallet och att rida. Han tycker bäst om att köras med vagnen bakom. Han gillar att springa och kämpar på bra när han är ute med Robban. Barren är hemskt kär i blandrasponnyn Havanna och hänger gärna i svansen på henne.
 
 


Havanna är en korsningsponny som ursprungligen är importerad från Irland. Hon är en känslig och försiktig ponny som tycker att det är kul att få komma ut på promenader. Hon är snabb både i steg och tanke.

 

 

 

 

 

 

Robban och Havanna på äventyr med två pigga tjejer.

 

 

 

 


Mys och gos i hagen!
 
 
 
 
 
 
Moon Rocket girl eller Måna som hon kallas kom till oss från Janna Jansson i Högboda i oktober 2012. Hon har lite problem med sina hovar men är nu mycket bättre och vi har börjat använda henne i verksamheten. Hon är försiktig i kontakten med människor och en vänlig själ. Hon har funnit sin plats i flocken som drottning i hagen, strax under Robban i rang.
 
 
 
 
Glada barn är vårt mål!!
 
 
 
 
 
 
 
Söta Diesel Doris är en australisk terrier. Hon är alltid pigg på bus och äventyr.
 
 

Matdax i hagen på Nybacka farm. Hunden Doris är även hon gärna med ut i hagen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Nybackafarm.se © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

www.nybackafarm.se

Vi har barnridning alt. körning med ponny och vagn på lördagar eller annan tid efter överenskommelse. Bokas helst senast torsdag via mail eller telefon.

 

Kom och hälsa på våra snälla hästar. Gosa med kaninen, mata hönorna och lek med hunden.

 

Ridning/körning kostar 120 kr per person.

 

 

Kontaktinformation:

 

Kristina och Lars-Eric Falk

Nyeds-Nybacka 317

660 60 Molkom

 

Mobil: Kristina 0739-877 340

         Lars-Eric 070-33 43 622

 

Mail: kristinafalk@nybackafarm.se

eller larsericfalk@nybackafarm.se

 

N 59* 34.531

E 013* 38.885

Börja på "Stallis" på Nybacka farm.

Lördagar har vi ridning för barn.

Vi har knatteridning, stallpyssel och turridning i små grupper på Nybacka farm. Syskon som inte vill rida har möjlighet att gosa och pyssla med övriga djur på gården.

Knatteridning alt. körning med ponny och vagn har vi på lördagar. Annan tid kan bokas efter överenskommelse på mail eller telefon. Pris 120 kr per person. Vuxen som är med och leder är önskvärt.  Stallaktivitet ingår med skötsel och säkerhetsövningar. Anmälan helst senast torsdag kväll genom mail eller telefon.

Turridning bokas genom mail eller telefon. Pris efter längd på ridturen.

 

HÄST PÅ DELTID
Räcker inte tiden till att ha häst på heltid kanske medryttare/häst på deltid är ett alternativ. Välkommen att provrida . Den häst som passar just dig/er bokas sedan för egen ridning antingen på ridbanan eller i naturen. Minsta pris är 400 kr /månad och det motsvarar 4 dagars egen häst. Givetvis går det att boka fler dagar. Jag står för mina hästars omkostnader. Du/ni rider samt tar hand om hästens omvårdnad den dagen. Obs! Jag kräver mycket god vana av ridning och hästhantering och vill därför se dig rida mina hästar först.